2013. november 28.

Őszi kert

Most már elég legyen a nyafogásból, itt az ideje írni valamit (el is távolítom gyorsan a minapi nyifinyafis bejegyzésemet). Bár az cseppet sem változott, hogy lassan már az idejét sem tudom, hogy mikor jártunk a falunk felé és még legalább egy hétig nem is megyünk. Viszont a kert őszi állapotáról már október eleje óta szerettem volna írni, azóta gyűjtöm hozzá a képeket is.

2013. november 13.

Kisfalusi szép hetek

Ugyan a burkolók azt ígérték, hogy a terasz felújítása egy hétig fog tartani, de ez végül három hétbe telt. Így kénytelen voltam én is jelentős időt Kisfaluban tölteni az állatokkal: pontosan három hetet.

2013. november 7.

Egy mese mind felett

Ma találtam ezt a videót és nem tudok szó nélkül elmenni mellette. Ismét egy ütős érv a város kontra vidék csatában. (Bocsánat, hogy kilóg a videó a dobozból, ez van. Viszont lehet nézni teljes képernyős módban.)

2013. november 1.

Ezt megúsztuk

Még a disznólkodásunk idején mondta Kinga, hogy találkozott M.nénivel és valahogy szóbakerült, hogy mi folyik nálunk. Erre mondta is egyből M.néni: akkor be kell öltözni és jönni kell hozzánk, mert ez itt helyi szokás. De nem jött. Nem hallottam még erről, és tegnap végre nem felejtettem el megkérdezni tőle, hogy is van ez.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...